ARTIKEL SEBELUM

14/10/14

Warga Nepal dibunuh memadu kasih dengan isteri orang

Seorang warga Nepal ditemui mati dipercayai akibat ditikam di rumah kekasihnya yang merupakan isteri orang di Taman Bersatu di Kulim awal pagi tadi.

Lelaki tersebut dipercayai diserang oleh anak lelaki wanita itu dan beberapa rakannya yang menyedari mangsa berada di rumah tersebut.

Ketua Polis Daerah Kulim Supt Abdullah Arshad berkata mayat mangsa yang dikenali sebagai Kamal Singh, 27, dijumpai tertiarap dalam sebuah bilik di rumah teres di kawasan perumahan itu oleh seorang keluarga wanita tersebut kira-kira 4 pagi tadi.


"Ahli keluarga berkenaan melaporkan kejadian itu kepada polis yang berkejar ke tempat kejadian dan menemui mangsa berlumuran darah akibat kesan tikaman dengan senjata tajam di dalam bilik berkenaan," katanya ketika dihubungi hari ini.

Abdullah berkata siasatan awal mendapati mangsa yang merupakan rakan sekerja wanita tersebut di sebuah kilang di sini dipercayai mempunyai hubungan intim dengan wanita berusia 37 tahun itu sejak akhir-akhir ini.

"Terdahulu mangsa bersama wanita berkenaan pulang ke rumah tempat tinggal wanita tersebut dan seorang lelaki berusia 18 tahun dipercayai anak wanita tersebut menyedari kehadiran mangsa lalu memanggil beberapa orang rakannya.

"Mereka dikatakan menyerang mangsa dengan senjata tajam menyebabkan mangsa maut dan berlumuran darah," katanya.

Katanya anggota polis yang tiba di lokasi kejadian mendapati mangsa meninggal dunia dan se pemeriksaan dibuat terdapat satu kesan tusukan senjata di dada kiri mangsa.

"Mayat mangsa hantar ke Hospital Kulim untuk tujuan bedah siasat," katanya.

Abdullah berkata suspek dipercayai melarikan diri dan polis sedang mengesan mereka.

"Senjata yang digunakan masih belum dijumpai. Pihak polis kini menyiasat kes tersebut di bawah Kanun Keseksaan 302 kerana membunuh," katanya. – Bernama

posting terkini dari batuvskayu

Bukti BN tolak Hudud